У Вінниці молодику світить покарання за пропозицію хабара

Новини Вінниці / У Вінниці молодику світить покарання за пропозицію хабара

Вінницька патрульні вночі 16 червня відмовили місцевому п’яному «мажору», який хотів відкупитися 500 доларів. Спочатку молодика попередили про те, що не варто сідати за кермо напідпитку, а незабаром його автівку зупинили. «Вирішити питання» з інспекторами водієві не вдалося.

Вінницька патрульні вночі 16 червня відмовили місцевому п’яному «мажору», який хотів відкупитися за 500 доларів. Спочатку молодика попередили про те, що не варто сідати за кермо напідпитку, а незабаром його автівку зупинили. «Вирішити питання» з інспекторами водієві не вдалося.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області,  близько 5.00 на вулиці Пирогова патрульні помітили BMW, запаркований поблизу ринку «Урожай». Біля автомобіля знаходилася компанія нетверезих молодиків, зокрема і водій. Його інспектори попередили, що не варто ризикувати. Хлопець запевнив, що чекає на тверезого товариша, який сяде за кермо.

За деякий час саме цей автомобіль на вулиці Келецькій зупинив екіпаж патрульної поліції. Водій з ознаками сп’яніння відмовився проходити медичне освідування та під час складання адмінматеріалів декілька разів пропонував поліцейським хабар - 500 доларів.

Патрульні попередили правопорушника про кримінальну відповідальність за такі дії та викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Тому крім адміністративної, чоловікові доведеться нести кримінальну відповідальність відповідно до ч.1 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), за що передбачено до 4 років позбавлення волі.

Новини Вінниці / У Вінниці молодику світить покарання за пропозицію хабараНовини Вінниці / У Вінниці молодику світить покарання за пропозицію хабара
Макс Мельник

18 червня, 2020