У Вінниці молодика пограбував випадковий знайомий: коли поліція знайшла порушника, то відібрала лише навушники

Новини Вінниці / У Вінниці молодика пограбував випадковий знайомий: коли поліція знайшла порушника, то відібрала лише навушники

Правоохоронці Вінниччини розшукали та затримали підозрюваного у пограбуванні перехожого. Затриманому загрожує до 4 років ув’язнення.

Правоохоронці Вінниччини розшукали та затримали підозрюваного у пограбуванні 20-рычного чолвіка. Його кривднику загрожує до 4 років ув’язнення.

Як повідомили в ГУНП У Вінницькій області, 10 липня надійшло повідомлення про пограбування жителя Вінницького району. За словами заявника, близько п’ятої години ранку на нього напав чоловік, з яким він кілька годин тому познайомився на вулиці. Зловмисник побив потерпілого, відібрав у нього мобільний телефон та навушники. 

Вже 21 липня працівники Вінницького відділу поліції встановили та затримали зловмисника. Ним виявися 28-річний раніше судимий за аналогічні злочини вінничанин. Телефон він продав, а навушники потерпілого у нього вилучені. 

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж). За таке правопорушення передбачено до 4 років ув’язнення. Наразі вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.