У Вінниці модернізували один із найстаріших дитячих садочків міста

Новини Вінниці / У Вінниці модернізували один із найстаріших дитячих садочків міста

Дитячий садочок №26, що по вулиці Київській - один з найбільших і найстаріших дошкільних закладів міста. В нинішньому році його модернізували вперше за 60 років. В будівлі замінили вікна, відремонтували покрівлю, утеплили горищне перекриття, фасад та цоколь будівлі, встановили енергоощадні вікна.

Дитячий садочок №26, що по вулиці Київській - один з найбільших і найстаріших дошкільних закладів Вінниці. В нинішньому році його модернізували вперше за 60 років. В будівлі замінили вікна, відремонтували покрівлю, утеплили горищне перекриття, фасад та цоколь будівлі, встановили енергоощадні вікна.

Крім того реконструкцію було зроблено в ДНЗ№60, збудованому в 70-тих роках минулого сторіччя. Утеплили будівлю, в групах розширили спальні та облаштували окреме приміщення для спортивної зали, логопедичного кабінету та сенсорної кімнати. До цього садочку, зокрема, ходять і дітки зі слабким зором.

В пресслужбі ВМР також повідомляють, що вже завершені роботи в двох закладах, а ще в п‘яти проводяться роботи – ДНЗ №21, 23, 47, 57 та 75.