У Вінниці містяни "омивали гріхи" у воді, не дивлячись на відсутність звичної для Водохреща криги (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці містяни "омивали гріхи" у воді, не дивлячись на відсутність звичної для Водохреща криги (ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниці не дивлячись на не морозну зиму та відсутність криги на воді водойми міста були заповнені людьми. Не змінно свято на воді підтримують і жителі мікрорайону Олієжиркомбінату.

У Вінниці, не дивлячись на не морозну зиму та відсутність криги, водойми міста були заповнені людьми. Незмінно свято на воді підтримують і жителі мікрорайону Олієжиркомбінату.

На набережній мікрорайону Олійножирового комбінату 19 січня люди масово занурювалися у крижану воду. Купатися почали ще вдосвіта. Тут зібралися і моржі зі стажем, і ті, хто вперше наважився на цей відчайдушний крок. Не бракувало й їхніх "груп підтримки". За безпекою традиційно слідкували рятувальники, медики та поліцейські.

На вулиці Волошковій, аби кожен охочий міг комфортно відзначити свято Свято Йордана, були встановлені зручні роздягальні, ятки з їжею та гарячими напоями і звісно розважальна програма з колядками та щедрівками.

Бажаючих зануритися в ополонку, аби вилікуватися від недуг, було чимало. Адже, люди вірять, що у цей день вода очищає та стає цілющою, тому усі бажаючі занурювалися у крижану воду, щоб бути здоровими цілий рік.

Новини Вінниці / У Вінниці містяни "омивали гріхи" у воді, не дивлячись на відсутність звичної для Водохреща криги (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці містяни "омивали гріхи" у воді, не дивлячись на відсутність звичної для Водохреща криги (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці містяни "омивали гріхи" у воді, не дивлячись на відсутність звичної для Водохреща криги (ФОТО, ВІДЕО)