У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користування

Новини Вінниці / У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користування

Вінницька влада надала у безкоштовне користування Центральний міський стадіон (відомий також як «Локомотив») ГО «Футбольний клуб «Нива – Вінниця». Відповідне рішення прийняв виконком міськради.

Вінницька влада надала у безкоштовне користування Центральний міський стадіон (відомий також як «Локомотив») ГО «Футбольний клуб «Нива – Вінниця». Відповідне рішення прийняв виконком міськради.

У рішенні доручено КП «Центральний міський стадіон» доручено надати у безоплатне користування громадської організації арену для «проведення тренувань та ігор чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги 2019-2020 років згідно календаря футбольних матчів Федерації футболу України для команд ІІ ліги». Тобто для ФК «Нива»…

Зазначимо, що окрім громадської організації професійним клубом опікуються ТОВ «Нива-В», Благодійний фонд підтримки ФК «Нива», тощо. Виконком подібні рішення приймав і раніше в рамках допомоги місцевому професійному футболу.

Також слід нагадати, що містяни періодично привертають увагу влади до незадовільного стану головної спортивної арени Вінниці через петиції, в яких наголошують на необхідності проведення комплексної реконструкції. На найближчі роки у міській скарбниці кошти, а це десятки мільйонів гривень, для цього не передбачені.  

Новини Вінниці / У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користуванняНовини Вінниці / У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користуванняНовини Вінниці / У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користуванняНовини Вінниці / У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користуванняНовини Вінниці / У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користуванняНовини Вінниці / У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користуванняНовини Вінниці / У Вінниці міськрада передала стадіон «нивівській» громадськості у користування
Олеся Рудницька

8 березня, 2020