У Вінниці міняють тепломережу на Янгеля: завершити обіцяють за місяць

Новини Вінниці / У Вінниці міняють тепломережу на Янгеля: завершити обіцяють за місяць

У Вінниці 4 травня комунальники розпочали реконструкцію тепломережі по вулиці Янгеля біля будинку №68. За інформацією КП "Вінницяміськтеплоенерго", там загалом буде замінено 133 метри мережі у двотрубному прокладанні. Використовують нові труби з попередньо ізольованим пінополіуретаном та низькою теплопровідністю.

У Вінниці 4 травня комунальники розпочали реконструкцію тепломережі по вулиці Янгеля біля будинку №68. За інформацією КП "Вінницяміськтеплоенерго", загалом буде замінено 133 метри мережі у двотрубному прокладанні. Використовують нові труби з попередньо ізольованим пінополіуретаном низької теплопроводності.

"Завдяки використанню саме таких труб мінімізуються тепловтрати при транспортуванні теплової енергії. Виконання робіт на даній ділянці дозволить виключити зі схеми теплопостачання міста 133 метри аварійних теплових мереж, на яких щороку здійснювалися аварійні ремонтні роботи", - зазанчають у КП "Вінницяміськтеплоенерго".

За планом, реконструкцію передбачається завершити до 3 червня. Поки комунальники просять місцевих жителів не паркуватись на місцях проведення робіт, обмежених спеціальними знаками.

"У випадку виявлення порушень чи інших ситуацій, пов’язаних з проведенням робіт на даній ділянці, одразу повідомляйте за номером (0432)43-34-95 у диспетчерську службу підприємства, яка працює цілодобово", - наголошують в комунальному підприємстві.