У Вінниці мешканці зоодворика залишились без харчів

Новини Вінниці / У Вінниці мешканці зоодворика залишились без харчів

Власники зоодворика в Центральному парку міста Вінниці просять про допомогу. Тварини, що проживають в міні-зоопарку в центрі Вінниці, потребують щоденного харчування,  грошей на яке не вистачає.

Власники зоодворика в Центральному парку міста Вінниці просять про допомогу. Тварини, що проживають в міні-зоопарку в центрі Вінниці, потребують щоденного харчування, грошей на яке не вистачає.

Про це йдеться на сторінці спільноти в соціальній мережі FB

“Зиму перезимували , але у зв'язку з ситуаціею у світі ми зоодворик у вінницькому Центральному парку потребуємо Вашої допомоги та підримки. Тваринам байдуже до курсу валюти, ціни аренди, хто президент, вони щоденно потребують їжі, та щоденного догляду!», - йдеться в повідомленні.

Працівники міні-звіринця просять про допомогу продуктами і розповідають, що їдять тварини:

«Щоденно до раціону тварин входять такі продукти:
зерно, сіно, всім тваринам (вівці, кізочки, поні, свинки, кролі, альпаки, кенгуру, морскі свинки, лебеді, павичі, кури, цесарки). Мавпи, єноти, носухи - яблука, банани, апельсини, виноград. М‘ясо куряче (горлишки) та суп-набори для єнотів, носух, пеліканів та круків».

Також зоодворику можна допомогти фінансово.
За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном: 097 239 00 53, 063 27 44 374 Viber. Віталій
5168742229916030 Приватбанк. Веденко Віталій Валерійович

Новини Вінниці / У Вінниці мешканці зоодворика залишились без харчівНовини Вінниці / У Вінниці мешканці зоодворика залишились без харчівНовини Вінниці / У Вінниці мешканці зоодворика залишились без харчівНовини Вінниці / У Вінниці мешканці зоодворика залишились без харчівНовини Вінниці / У Вінниці мешканці зоодворика залишились без харчівНовини Вінниці / У Вінниці мешканці зоодворика залишились без харчів
Марина Карабай

20 березня, 2020