У Вінниці мешканці самовільно встановили на вулиці довжиною 530 метрів чотири «лежачих поліцейських»

Новини Вінниці / У Вінниці мешканці самовільно встановили на вулиці довжиною 530 метрів чотири «лежачих поліцейських»

Якщо у приватному секторі вінничани збирають кошти на ремонт дорожнього покриття, то деякі вважають, що за власним бажанням дорогу можуть «перекривати», встановлюючи «лежачих поліцейських». Оскільки, такі перепони не всі схвалюють, то скаржаться, а ініціаторів карають. Працівники КП «Муніципальна варта» склали протокол на вінничанку, яку вважають причетною до несанкціонованого обмеження руху на провулку Олега Кошового.

«Опрацювали колективне звернення мешканців мікрорайону «Корея» по пров. О. Кошового стосовно самовільного встановлення на новому асфальтобетонному покритті (2020 року) 4-х пристроїв примусового зниження швидкості вздовж проїжджої частини пров. Олега Кошового, довжиною 530 метрів», - зазначають у комунальному підприємстві.

Працівники КП «Муніципальна варта», виїхавши на місце, встановили, що 1 жовтня 2021 року одна із місцевих мешканок «вчинила дії організаційного характеру» щодо встановлення лежачих поліцейських» на проїжджій частині загального користування. На підприємстві запевняють, що оскільки жодних дозволів міськрада на це не давала, то це є порушенням умов благоустрою, пошкодження (руйнування чи псування) вулично-дорожньої мережі, яке ускладнює рух транспортних засобів.

«Впродовж бесіди правопорушниця підтвердила, що вона дійсно приймала участь у незаконному встановленні 4-х пристроїв примусового зниження швидкості по пров. Олега Кошового. На громадянку складено протокол про адміністративне правопорушення», - вказали у «Муніципальній варті».