У Вінниці Mercedes збив пішохода: доля чоловіка у руках медиків

Новини Вінниці / У Вінниці Mercedes збив пішохода: доля чоловіка у руках медиків

Ввечері 29 листопада у Вінниці сталась дорожньо-транспортна пригода. Постраждав 27–річний пішохід. З політравмою чоловіка госпіталізовано до лікарні швидкої допомоги. В поліції з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.

Ввечері 29 листопада у Вінниці сталась  дорожньо-транспортна пригода. Постраждав 27–річний пішохід. З політравмою чоловіка госпіталізовано до лікарні швидкої допомоги. В поліції з’ясовують усі обставини та причини автопригоди.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 17.40 на вулиці Київській. За кермом автомобіля Mercedes перебував 27–річний мешканець Калинівського району.

За попередньою інформацією слідства, водій допустив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу в невстановленому місці. Потерпілого з тілесним ушкодженнями госпіталізовано.

Водій освідуваний - він тверезий. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

Макс Мельник

30 листопада, 2020