У Вінниці медикам, які наражаються на небезпеку коронавірусу, платитимуть більше

Новини Вінниці / У Вінниці медикам, які наражаються на небезпеку коронавірусу, платитимуть більше

На позачергову сесію Вінницької міськради, що скликана на середу, 18 березня, виноситься питання про стимулювання за рахунок бюджету Вінницької ОТГ медперсоналу інфекційних відділень МКЛ №1 та всіх приймальних і реанімаційних відділень лікарень міста. Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов.

На позачергову сесію Вінницької міськради, що скликана на середу, 18 березня, виноситься питання про стимулювання за рахунок бюджету Вінницької ОТГ медперсоналу інфекційних відділень МКЛ №1 та всіх приймальних і реанімаційних відділень лікарень міста.  Про це повідомив міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, доплата лікарям повинна становити щонайменше 5 тисяч гривень, медсестрам – 3 тисячі гривень. Додатково мотивуватимуть і сімейних лікарів та медсестер.

«Окрім того, на позачергову сесію виносяться питання про перегляд відповідних рішень щодо зміни регламентів роботи органів місцевого самоврядування на період обмежувальних заходів, розгляд проектів рішень щодо додаткового забезпечення лікарень та служб життєзабезпечення міста ресурсами, направленими на подолання коронавірусу», - сказав С.Моргунов.

Сергій Маламура

16 березня, 2020