У Вінниці матусі оновили стару пісочницю, перетворивши її на трансформер (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці матусі оновили стару пісочницю, перетворивши її на трансформер (ВІДЕО)

У Вінниці, в одному з дворів на Київській, під час карантину місцеві жительки оновили стару пісочницю. Взялись за втілення "проєкту" власноруч, аби бути впевненими, що їх діти будуть гратися безпечно.

У Вінниці, в одному з дворів на вулиці Київській, під час карантину місцеві жительки оновили стару пісочницю. Взялись за втілення "проєкту" власноруч, аби бути впевненими, що їх діти будуть гратися безпечно.

Як стало відомо з відеосюжету Телеканал ВІТА, вінницькі матусі під час карантину вирішили об'єднати зусилля і придумали для малечі нову забавку - пісочницю-трансформер у вигляді скрині, заповненої піском. Адже стара пісочниця, за словами жінок, зовсім розвалилась, до того ж була відкрита для тварин.

Вінничанки саморуч її розмалювали - зробили малюнки такими, щоб малюки могли розвиватись, розглядаючи її. На бокових поверхнях є цифри, літери та фігури. Кришка пісочниці прикрашена гарним фонтаном у центрі і дорожною розміткою, яка його оточує. Є і дорожні знаки - все для того, щоб діти з малих років вивчали правила дорожнього руху.

Ірина Заіковата

15 червня, 2020