У Вінниці Малиновський знову вивів «своїх пенсіонерів» на протест

Новини Вінниці / У Вінниці Малиновський знову вивів «своїх пенсіонерів» на протест

Мітинги з вимогою підвищити пенсії у Вінниці стали традиційними та системними. Спочатку пікетували колишні військові та екс-міліціянти, згодом їх протестні настрої підхопили знані у місті «пенсіонери В.Малиновського». Варто зазначити, що активіст поки не на заслуженому відпочинку, однак,з його слів ,очолює рух пенсіонерів в Україні. Сьогодні під обласну раду та облдержадміністрацію прийшло до сотні пенсіонерів військових і цивільних.

Мітинги з вимогою підвищити пенсії у Вінниці стали традиційними та системними. Спочатку пікетували колишні військові та екс-міліціянти, згодом їх протестні настрої підхопили знані у місті «пенсіонери В. Малиновського». Варто зазначити, що активіст поки не на заслуженому відпочинку, однак, з його слів, очолює рух пенсіонерів в Україні. Сьогодні під обласну раду та облдержадміністрацію прийшло до сотні пенсіонерів військових і цивільних.

Цього разу до сотні літніх активістів вимагали "європейських пенсій", для військових й цивільних українців. Мінімальна пенсія має бути, на їх думку, згідно з стандартами ООН, не менше 150 доларів на місяць, тобто 5 доларів в день. Крім того, активісти під будівлею облдержадміністрації вивчали склад споживчого кошика і скаржилися, що у ньому не було цигарок та алкогольних напоїв.

Скаржилися під будівлею обласної влади на міську, яка мовляв без їх згоди закупили сакури для Вінниці. Але чи проти вони озеленення, не зрозуміло...

Також літні активісти виступали проти монетизації та відміни пільг на проїзд. Учасники акції підготували звернення до керівництва області, яке містить перелік усіх вимог, з якими активісти прийшли під будівлю ОДА.

Загалом, акція протесту, радше схожа на зустріч літніх вінничан, яких можна побачити чи не на кожному мітингу. Під час таких сходів, "активісти" висловлюють своє невдоволення владою всіх рівнів та життям, а також віком.