У Вінниці майже демонтували дитячий майданчик, який встановили перед виборами

Новини Вінниці / У Вінниці майже демонтували дитячий майданчик, який встановили перед виборами

У подвір’ї будинку №12 по вулиці Клена у Вінниці незадовго до місцевих виборів за ініціативи кандидата у депутати від «Слуги народу» Артема Сіваша було встановлено дитячий майданчик. А тепер його збиралися демонтувати. Скандалу вдалося уникнути…

У подвір’ї будинку №12 по вулиці Клена у Вінниці незадовго до місцевих виборів за ініціативи кандидата у депутати від «Слуги народу» Артема Сіваша було встановлено дитячий майданчик. Нещодавно його збиралися демонтувати. Скандалу вдалося уникнути…

У Facebook вінничанин А.Сіваш детально описував пропозицію місцевих мешканців та те, що він наприкінці жовтня обіцяв, що у будь-якому випадку – оберуть його чи ні – а дитячий майданчик мешканцям будинку залишиться.

Проте за місяць після дня голосування люди, які назвалися підрядниками, вирішили демонтувати конструкції. Обуреним мешканцям 25 листопада вони пояснили, що замовник не розрахувався, тому все забирають.     

Наразі конфліктна ситуація вичерпана. У цьому запевняє NaПарижі безпосередньо Артем Сіваш. За його словами, мало місце певне непорозуміння, про яке він не знав. Вінничанин запевняє, що «ситуація під контролем», нібито вже все вирішили – дитячий майданчик ніхто прибирати не буде.

Макс Мельник

26 листопада, 2020