У Вінниці легковик збив пішохода, поліція відкрила кримінальне провадження (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці легковик збив пішохода, поліція відкрила кримінальне провадження (ФОТО)

Учора близько восьмої години вечора у Вінниці ледь не загинув 24-річний чоловік. Трапилося це на вулиці Чорновола біля зупинки громадського транспорту.

Учора близько восьмої години вечора у Вінниці ледь не загинув 24-річний чоловік. Трапилося це на вулиці Чорновола біля зупинки громадського транспорту. Чоловік вийшов з тролейбуса й, як це часто буває, вирішив перейти на інший бік дороги. За попередньою інформацією поліції, ніби пішов не по «зебрі». 

У цей момент його збив Volkswagen Touareg, яким керував 19-річний житель нашого міста. Пішохід отримав травми, швидка доставила його у лікарню.

Хто винен – наразі виясняють слідчі.

«Поліцейські з’ясовують усі  обставини і причини автопригоди. Слідчим відділом поліції  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років позбавлення права керувати транспортними засобами», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як інформував NaПарижі, поблизу Центрального парку у Вінниці загинув пішохід.
 

Юрій Ярмощук

9 січня, 2019