У Вінниці ледь не згоріла заправка. Зайнялась вантажівка з вугіллям

Новини Вінниці / У Вінниці ледь не згоріла заправка. Зайнялась вантажівка з вугіллям

Поки водій вантажівки заправляв свого «залізного» коня, у його причепі загорілось вугілля. Завдяки оперативному реагуванню рятувальників, пожежу вдалось швидко ліквідувати. Адже обєм вантажа був досить не малим – 87 кубічних метрів. Можна лише уявити, наслідки катастрофи, якби займання вчасно не ліквідували.  

Поки водій вантажівки поблизу Вінниці заправляв свого «залізного» коня, у його причепі загорілось вугілля. Завдяки оперативному реагуванню вінницьких рятувальників, пожежу вдалось швидко ліквідувати. Адже об'єм вантажа був досить не малим – 87 кубічних метрів. Можна лише уявити, наслідки катастрофи, якби займання вчасно не ліквідували.  

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 10 серпня о 02:56 надійшло повідомлення, що поблизу села Зарванці Вінницького району горить вантажівка.

На місце події було негайно направлено чергові караули двох пожежно-рятувальних частини міста Вінниці. Коли рятувальники прибули до місця виклику то встановили, що дим йде з причепа автомобіля, завантаженого деревним вугіллям (загальним об’ємом 87 кубічних метрів).

Вже о 04:27 пожежу було локалізовано, а о 05:50 повністю ліквідовано. Наразі ймовірною причиною загоряння вважається самозаймання деревного вугілля. Відомо, що до ліквідації надзвичайної події від ДСНС залучалося 13 осіб особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.

Ірина Заіковата

12 серпня, 2019