У Вінниці ледь не загинув необачний пішохід

Новини Вінниці / У Вінниці ледь не загинув необачний пішохід

Цей випадок вкотре нагадує, що пішоходам слід бути обачними – як й водіям також не забувати про правила дорожнього руху. Учора на вулиці Київській у Вінниці ледь не загинув 44-річний чоловік, який близько опівночі перетинав дорогу, але не по «зебрі». Можливо, через це й потрапив у халепу, точніше під колеса автомобіля Renault, яким керував 21-річний житель Вінницького району.

Цей випадок вкотре нагадує, що пішоходам слід бути обачними – як й водіям також не забувати про правила дорожнього руху. Учора на вулиці Київській у Вінниці ледь не загинув 44-річний чоловік, який близько опівночі перетинав дорогу, але не по «зебрі».

Можливо, через це й потрапив у халепу, точніше під колеса автомобіля Renault, яким керував 21-річний житель Вінницького району.
Постраждалого доправили у травматологію міської лікарні. Автомобіль – на арештмайданчику. Слідчі з'ясовують, з чиєї вини сталася ДТП.

«Слідчим відділом поліції відкрито провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, нещодавно у Вінниці на пішохідному переході школяр потрапив під колеса авто.
 

Юрій Ярмощук

6 грудня, 2018