У Вінниці ледь не загинув чоловік, який вирішив покуховарити

Новини Вінниці / У Вінниці ледь не загинув чоловік, який вирішив покуховарити

Напередодні нового року ледь не загинув 45-річний вінничанин, який куховарив на кухні своєї квартири. Учора близько п'ятої години дня мешканці житлового будинку №107-а, що на вулиці Пирогова, відчули запах їдкого диму.

Напередодні нового року ледь не загинув 45-річний вінничанин, який куховарив на кухні своєї квартири. Учора близько п'ятої години дня мешканці житлового будинку №107-а, що на вулиці Пирогова, відчули запах їдкого диму. Ті, хто перебував у дворі, побачили, що квартира на першому поверсі наповнилася димом. Про це вони повідомили у Службу порятунку.

«До місця події було направлено рятувальників одразу двох Державних пожежно-рятувальних частин обласного центру. Бійці ДСНС запобігли загибелі 45-річного власника оселі, який залишив готуватися їжу на газовій плиті та заснув. Чоловіка вивели на свіже повітря, врятувавши від отруєння продуктами горіння», – повідомив на своїй сторінці у Facebook речник ГУ ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий.

До речі, згаданого господаря квартири, де виникла пожежа, у соцмережах назвали «безвідповідальним погорільцем», оскільки рятувальники не вперше навідуються до його оселі...


 

Юрій Ярмощук

25 грудня, 2018