У Вінниці Київський міст прикрасили двома єнотами (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці Київський міст прикрасили двома єнотами (ФОТО)

Напередодні Дня Святого Миколаї у Вінниці на Київському мості «поселилися» два єноти. Вони склали компанію іншим «жителям» мостової огорожі – котам, гусям і голубам. Вінничани вже навіть жартують, що варто замислитися над «перейменуванням» споруді у «Зоологічний міст».

Напередодні Дня Святого Миколая у Вінниці на Київському мості «поселилися» два єноти. Вони склали компанію іншим «жителям» мостової огорожі – котам, гусям і голубам. Вінничани вже навіть жартують, що варто замислитися над «перейменуванням» споруди у «Зоологічний міст».

Презентуючи появу нових скульптур на Київському мості, міський голова Сергій Моргунов у Facebook зазначив, що «селфі з єнотами у найближчі тижні будуть надзвичайно популярними». Також він звернувся до вінничан з проханням «спільно берегти і відповідально ставитися до всього, що створюється у нашому місті для всієї громади».

Звісно, єноти не є звичними для нашої місцевості тваринами, але завжди вважалися «мімішними», тому до них позитивно ставляться.  

Новини Вінниці / У Вінниці Київський міст прикрасили двома єнотами (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці Київський міст прикрасили двома єнотами (ФОТО)
Макс Мельник

19 грудня, 2019