У Вінниці кілька годин палав цех з виготовлення меблів на Старому місті (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці кілька годин палав цех з виготовлення меблів на Старому місті (ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниці близько 17-ої години у складських приміщеннях на пров.К.Широцького виникла масштабна пожежа. На місце прибули чи не всі вінницькі рятувальники.

У Вінниці близько 17-ої години у складських приміщеннях на пров.К.Широцького виникла масштабна пожежа. На місце прибули чи не всі вінницькі рятувальники.

За інформацією ГУ ДСНС у Вінницькій області, пожежа охопила площу близько 700 кв.м. небезпека була ще й у тому, що полум’я могло перекинуться на сусідні будівлі.

Рятувальники наголошують, що задіяли 10 одиниць спецтехніки та 43 чоловіка особового складу.

Локалізувати пожежу вдалося лише о 18:49. О повній ліквідації поки мова не йде.

«Як було встановлено, одне із орендованих приміщень використовувалося під цех із виготовлення меблів. Причина виникнення загоряння наразі встановлюється», - зазначають у Головному управлінні.

Новини Вінниці / У Вінниці кілька годин палав цех з виготовлення меблів на Старому місті (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці кілька годин палав цех з виготовлення меблів на Старому місті (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці кілька годин палав цех з виготовлення меблів на Старому місті (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці кілька годин палав цех з виготовлення меблів на Старому місті (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці кілька годин палав цех з виготовлення меблів на Старому місті (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці кілька годин палав цех з виготовлення меблів на Старому місті (ФОТО, ВІДЕО)
Олег Верлан

25 серпня, 2021