У Вінниці керівник обласного бюро судово-медичної експертизи чекає на «кворум»

Новини Вінниці /  У Вінниці керівник обласного бюро судово-медичної експертизи чекає на «кворум»

Вінницьке обласне бюро судово-медичної експертизи чекає на свого очільника, чергове засідання має відбутися в понеділок 5 жовтня.

Вінницьке обласне бюро судово-медичної експертизи чекає на свого очільника. Представники конкурсної комісії мають зібратися на чергове засідання в понеділок 5 жовтня, аби визначити, чи підтримують вони висунуту на цю посаду кандидатуру.

Зазначимо, В‘ячеслав Жук – єдиний кандидат, який претендує на посаду керівника обласного бюро судово-медичної експертизи. Чоловік очолює заклад вже 33 роки, тож бажаючих скласти йому конкуренцію не знайшлося. 28 вересня члени конкурсної комісії розглянули документи В‘ячеслава Жука, але остаточне рішення мало бути прийнято на другому засіданні, на яке ніяк не можуть зібратись депутати.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної ради.

«Двічі не відбулися засідання конкурсної комісії з добору керівника обласного бюро судово-медичної експертизи. Відповідно до п. 15 Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 року №1094, засідання конкурсної комісії є правоможним у разу участі в ньому не менше як двох третин її складу. Конкурсна комісія, яка зібралась 1 та 2 жовтня у сесійній залі визнана неправоможною у зв’язку  відсутністю на її засіданні чотирьох її членів з дев’яти», - йдеться в інформації.

Тож засідання вирішили перенести.