У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)

У Вінниці депутат Вінницької міської ради Алла Власюк продовжує розвиток філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ». Під час «Дієвої кави» членкині обговорили досить важливі питання та проблеми нашого міста, допомогу «солодким дітям», підняли питання освіти за кордоном та майбутній вектор діяльності філії.

У Вінниці депутат Вінницької міської ради Алла Власюк продовжує розвиток філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ». Під час «Дієвої кави» членкині обговорили досить важливі питання та проблеми нашого міста, допомогу «солодким дітям», підняли питання освіти за кордоном та майбутній вектор діяльності філії.

У кафе Вінницького Олієжиркомбінату члекині ГО "Асоціація жінок України "ДІЯ". Вінниця провели досить палке та гаряче обговорення нагальних питань. Серед головних аспектів зустрічі вони визначили подальшу підтримку дітей з цукровим діабетом.

Зокрема Олеся Файдено, яка очолює громадську організацію «Діа діти», розповіла новим членкиням громадської організації про проблеми, з якими щодня зустрічаються «солодкі» діти, про необхідні ліки та системи, що зможуть допомогти малечі жити повноцінно. Під час презентації Олеся Файдено учасниці кавування обмінялись своїм досвідом у благодійних проектах та обирали курс допомоги діа-малюкам.

Також, керівник ГО "Асоціація жінок України "ДІЯ". Вінниця Алла Власюк підняла актуальне для нашого сьогодення питання - навчання юних українців за кордоном та консультування з даного питання в разі необхідності. Зокрема головним акцентом стала необхідність психологічної підготовки до іноземного життя, а саме необхідність визначитись, у якій саме країні буде навчатись дитина з її перших класів. Адже система навчання в Україні та за кордоном досить різна.     

Не оминули увагою жінки і підтримку майбутнього заходу школи соціальних латиноамериканських танців «Salsa Mafia». Вона орієнтована на формування бренду «Вінниця» та запуск нового формату танцю в Україні. Зокрема обговорили можливість проведення нового танцювального рекорду України.

Підвели підсумки зустрічі вінничанки питанням проведення соціальних майстер-класів для дітей.

Як зазначила Алла Власюк:

«Ми дуже радіємо знайомству з новими активними жінками Вінниці, які вразили нас своєю позитивною енергетикою, запальною вдачею та бажанням безупинно змінюватися, навчатися і змінювати місто на краще». 

Зазначимо, що ідея створювання ГО «Асоціація жінок ДІЯ» належить Наталії Делієвій. Завдячуючи своій невпинній енергії вона згуртувала навколо власної ідеї багато жінок, які не тільки мріють, а і змінюють Україну на краще, зокрема й у Вінниці, де діє філія організації. Активних вінничанок запрошують приєднуватися до організації.

Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці керівник місцевої філії ГО «Асоціація жінок ДІЯ» Алла Власюк провела “Дієву каву», обговорювали дитячі програми, зокрема і майбутній танцювальний рекорд (ФОТО)