У Вінниці група молодиків побили велосипедиста, один з них погрожував вбивством

Новини Вінниці / У Вінниці група молодиків побили велосипедиста, один з них погрожував вбивством

Учора у провулку Уманському у Вінниці стався сумний інцидент. Шестеро молодиків напали й відлупцювали 20-річного велосипедиста. Чим він їм не сподобався, наразі з'ясовують слідчі. Один з нападників, діставши з кишені пістолет, погрожував вбивством перехожому. Тому вдалося утекти від зловмисників.

 Один з нападників, зазначають правоохоронці, діставши з кишені пістолет, погрожував вбивством перехожому. Тому вдалося утекти від зловмисників.

Свідки бійки намагалися зупинити хуліганів, викликали поліцію. Чотирьох з них затримали у центрі міста – неподалік будівлі мерії.

«Правопорушниками виявились двоє 19-річних вінничан та підлітки віком 16, 17 років. У одного з 19-річних молодиків поліцейські вилучили пістолет, зовні схожий на пневматичний. Зброя направлена на експертизу. Ще двоє учасників бійки самі прийшли у поліцію надавати покази.
Зі слів затриманих, чоловік на велосипеді викликав у них підозру щодо причетності до вчинення правопорушення, і вони вирішили його покарати.
Правопорушника, який погрожував пістолетом, затримано у процесуальному порядку. Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають слідчі дії», – повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини. 

Як інформував NaПарижі, у Ладижині перехожі завадили юнаку пограбувати жінку.
 

Юрій Ярмощук

19 лютого, 2019