У Вінниці Гройсман відвідав освітню виставку та зіграв у футбол

Новини Вінниці / У Вінниці Гройсман відвідав освітню виставку та зіграв у футбол

Перед початком розширеної урядової наради з питань децентралізації та регіонального розвитку, яка сьогодні, 4 квітня, відбувається у Вінниці, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман спільно із міністром освіти і науки Лілією Гриневич та іншими урядовцями оглянули виставку "Новий освітній простір".

 Перед початком розширеної урядової наради з питань децентралізації та регіонального розвитку, яка сьогодні, 4 квітня, відбувається у Вінниці, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман спільно із міністром освіти і науки Лілією Гриневич та іншими урядовцями оглянули виставку "Новий освітній простір".

"Сучасні цифрові технології для наших дітей, нові можливості для виробників. Більшість обладнання – вітчизняної розробки”, - зауважив глава уряду.

Оглядаючи виставку Володимир Гройсман зіграв навіть у футбол, щоправда, електронний.

Вже під час наради Прем'єр-міністр України зауважив, що з 2014 року місцеві бюджети зросли у 3,6 разів.

 

“У 2014 році місцеві бюджети дорівнювали трохи більше 63 млрд грн. А якщо взяти 2018 рік,  це майже 231 млрд грн. Тобто кошти ми фактично почали передавати на місця. У нас було багато маленьких громад. І я пишаюся тим, що сьогодні тут в залі є перші голови ОТГ. Лідери, які взяли на себе відповідальність об'єднати людей, громади і повести їх уперед , збільшити свої можливості”, — зауважив В.Гройсман.