У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)

У Вінниці сьогодні, 16 лютого, сталася пожежа в багатоповерхівці на бульварі Свободи. Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, рятувальники евакуювали з будинку семеро мешканців, в тому числі четверо дітей.

У Вінниці сьогодні, 16 лютого, сталася пожежа в багатоповерхівці на бульварі Свободи. Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, рятувальники евакуювали з будинку 7мешканців, в тому числі 4 дітей.

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку надійшло о 15:08. Горіло в одній з кімнат квартири на першому поверсі дев'ятиповерхівки. Площа займання складала 40 квадратних метрів.

У квартирі рятувальники знайшли власника помешкання, його одразу винесли на свіже повітря та передали бригаді екстреної медичної допомоги.

З квартир під'їзду, у якому виникла пожежа, бійці ДСНС евакуювали мешканців, в тому числі четверо дітей - 2008, 2009, 2013 та 2020 років народження. Найменшого 6-місячного хлопчика та його матір евакуйовали за допомогою трьохколінної драбини з вікна балкону другого поверху.

Пожежу локалізували о 15:32, а ліквідували о 15:48.

Причину займання наразі встановлюють фахівці. Гасили вогонь та допомагали людям вибратись із під'їзду 17 чоловік особового складу на п’яти одиницях спецтехніки.

Новини Вінниці / У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горіла квартира в дев'ятиповерхівці: евакуювали семеро людей, в тому числі чотирьох дітей (ФОТО)
Сергій Маламура

16 лютого, 2021