У Вінниці голову ОСББ тримають під вартою через підозру в привласненні майже 280 тисяч гривень

Новини Вінниці / У Вінниці голову ОСББ тримають під вартою через підозру в привласненні майже 280 тисяч гривень

Апеляційний суд Вінницької області залишив у силі рішення першої інстанції щодо обрання міри запобіжного заходу для голови ОСББ «Вінниця. Короленка, 33» Андрія Кошубського, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем і привласненні майже 280 тисяч гривень. Матеріальні збитки, які начебто він завдав об'єднанню співвласників багатоквартирних будинків, досі не відшкодовано

 Голова ОСББ «Вінниця. Короленка, 33» Андрій Кошубський, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем і привласненні майже 280 тисяч гривень залишиться у СІЗО. Матеріальні збитки, які начебто він завдав об'єднанню співвласників багатоквартирних будинків, досі не відшкодовано.

У червні Вінницький міський суд взяв його під варту до 21 серпня, щоправда із альтернативою внесення застави у розмірі 140 тис 960 грн.

Адвокат підозрюваного намагався поновити строки на оскарження рішення міського суду, яким підозрюваного Андрія Кошубського взяли під варту.

Як повідомили у прес-службі апеляційного суду Вінницької області, під час судового засідання головуючий суддя Антон Рупак, зазначив, що термін на апеляційне оскарження сплинув 2 липня, а 11-ого захисник електронною поштою надіслав апеляційну скаргу. Доводи ж про поважні причини пропуску строку на її подання суд вважає безпідставними.  Відтак рішення суду першої інстанції залишилося в силі. Ухвалу апеляційної інстанції можна оскаржити упродовж 3 місяців до Верховного Суду.