У Вінниці голові гаражного кооперативу дали припис за занедбану територію. Чи допомогло? (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці голові гаражного кооперативу дали припис за занедбану територію. Чи допомогло? (ФОТО)

У Вінниці голова правління ТВГ "Північний" отримавши припис на прибирання прилеглої до товариства території, майже одразу взявся за роботу. Навіть погіршення погодних умов не завадили чоловікові.

У Вінниці голова правління ТВГ "Північний", отримавши припис на прибирання прилеглої до товариства території, майже одразу взявся за роботу. Навіть погіршення погодних умов не завадили чоловікові.

Як повідомили на своїй сторінці у Fаcеbook «Муніципальна варта Вінниці», днями інспертори склали протокол про адміністративне правопорушення та надали припис голові правління ТВГ "Північний", що знаходиться по вул. Енергетична, 9.

Прийшовши з перевіркою, працівники Муніципальної варти побачили, що чоловік усунув усі прописані в приписі недоліки: щодо покосу сухостійного буряну та трави, чагарників заввишки 2 метри, а також прибирання шин та випадкового й побутового сміття на вказаній території.

Інспектори надзвичайно вдячні голові за швидке реагування і співпрацю!

Новини Вінниці / У Вінниці голові гаражного кооперативу дали припис за занедбану територію. Чи допомогло? (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці голові гаражного кооперативу дали припис за занедбану територію. Чи допомогло? (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці голові гаражного кооперативу дали припис за занедбану територію. Чи допомогло? (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці голові гаражного кооперативу дали припис за занедбану територію. Чи допомогло? (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці голові гаражного кооперативу дали припис за занедбану територію. Чи допомогло? (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці голові гаражного кооперативу дали припис за занедбану територію. Чи допомогло? (ФОТО)