У  Вінниці директорам, завучам та завгоспам шкіл напередодні свят нагадали про пожежну безепеку

Новини Вінниці / У  Вінниці директорам, завучам та завгоспам шкіл напередодні свят нагадали про пожежну безепеку

Днями у ДП «Вінницькому експертно-технічному центрі Держпраці» зібрали директорів, завучів та завгоспів шкіл міста Вінниці та вкторе нагадали про необхідність дотримання правил охорони праці та перевірили їх знання з цього предмету..

Днями у ДП «Вінницькому експертно-технічному центрі Держпраці» зібрали директорів, завучів та завгоспів шкіл Вінниці та вкторе нагадали про необхідність дотримання правил охорони праці та перевірили їх знання з цього предмету..

Про це повідомляє пресслужба Держпраці у Вінницькій області.

Правда, мова йшла більше по пожежну безпеку, адже на проінформованість щодо правил охорони праці освітян перевіряла комісія у складі начальника відділу розслідування, аналізу та обліку аварій і виробничого травматизму Олександра Волинця, заступників начальників відділів нагляду в машинобудуванні та енергетиці Олександра Куцика та нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Олександра Морквишена.

«Предметом навчання було законодавство України з охорони праці та НПАОП 40.1-1.21-98 Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів», - йдеться в інформації.

Також присутнім нагадали, що під час опалювального періоду у закладах соціально-культурної сфери зростає ймовірність виникнення нещасних випадків, аварій, пожеж, у тому числі під час експлуатації котелень, газовикористовуючого обладнання та нагрівальних електричних приладів. Тож варто бути дуже обережними. І звісно, бути уважними слід перед святами, адже інколи, навіть обізнані люди, втрчають пильність... 

NaПарижі писав про пожежу в дитячому садочку в селищі Оратів, що на Вінниччині.

Новини Вінниці / У  Вінниці директорам, завучам та завгоспам шкіл напередодні свят нагадали про пожежну безепеку
Марина Карабай

6 грудня, 2019