У Вінниці двоє п’яних молодиків пошкодили приміщення храму, бо не підтримують релігійних поглядів, які сповідує УПЦ

Новини Вінниці / У Вінниці двоє п’яних молодиків пошкодили приміщення храму, бо не підтримують релігійних поглядів, які сповідує УПЦ

У Вінниці двоє чоловіків напідпитку вирішили силою показати своє ставлення до релігійних поглядів,які сповідує церква. Хулігани, якими виявилися 25-ти та 22-річні молодики стукали у вікна, згодом пошкодили вхідні двері храму «Святого Преподобного Серафима Саровського Чудотворця» Української Православної Церкви, що по Хмельницькому шосе.

У Вінниці двоє чоловіків напідпитку вирішили силою показати своє ставлення до релігійних поглядів, які сповідує церква. Хулігани, якими виявилися 25- та 22-річні молодики, стукали у вікна, згодом пошкодили вхідні двері храму «Святого Преподобного Серафима Саровського Чудотворця» Православної Церкви України, що по Хмельницькому шосе.

Інцидент стався, у понеділок, 11 березня. Правоохоронців викликав помічник настоятеля церкви ПЦУ, побачивши хуліганські дії з боку чоловіків.

«Патрульні, які прибули на місце події, оперативно затримали хуліганів. Чоловіки свої дії пояснили тим, що не підтримують релігійних поглядів, які сповідує церква», - повідомили у прес-службі управління патрульної поліції Вінницької області.

Обставини вандалізму має встановити слідчо-оперативна група, яка виїжджала на місце події.

Саша Григоровська

12 березня, 2019