У Вінниці двоє дебоширів пошкодили рекламний щит (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці двоє дебоширів пошкодили рекламний щит (ФОТО)

У Вінниці під час патрулювання міста, правоохоронці затримали біля зупинки громадського транспорту 2-х п’яних чоловіків. Також, поблизу затриманих інспектори виявили розбите скло від рекламного щита. 

У Вінниці під час патрулювання міста правоохоронці затримали біля зупинки громадського транспорту 2-х п’яних чоловіків. Також, поблизу них інспектори побачили розбите скло від рекламного щита. 

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції у Вінницькій області, 18 лютого, близько 21-ї години правоохоронці, отримавши повідомлення про хуліганські дії на вулиці Київській, одразу виїхали на виклик. Заявник вказав точні зовнішні прикмети правопорушників.

Коли поліцейські прибули на місце виклику, то виявили розбите скло від рекламного щита. Двоє осіб підходили під опис... Один громадянин курив сигарети біля зупинки, а інший почав переходити дорогу, намагаючись залишити місце події.

Хуліганів затримали. В обох чоловіків були ознаки алкогольного сп'яніння, а один із них ще й мав на руці порізи від скла. Згодом патрульні встановили, що саме він його і розбив. Затриманий не зміг пояснити, навіщо пошкодив рекламний щит.

Інспектори винесли на порушників постанови за ст. 178 (поява в громадському місці у п'яному вигляді) КУпАП, за ст.175-1 (куріння тютюнових виробів у забороненому місці) КУпАП, за ст. 127 (перехід проїзної частини у невстановленому місці) КУпАП та склали протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) КУпАП. Тобто не пожаліли...

Новини Вінниці / У Вінниці двоє дебоширів пошкодили рекламний щит (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє дебоширів пошкодили рекламний щит (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці двоє дебоширів пошкодили рекламний щит (ФОТО)