У Вінниці двоє чоловіків погрожували ножем водієві тролейбуса: не хотіли одягати маски

Новини Вінниці / У Вінниці двоє чоловіків погрожували ножем водієві тролейбуса: не хотіли одягати маски

З ножем на водія тролейбуса напали у Вінниці двоє пасажирів. Сталося це ввечері 4 червня. Причина конфлікту - карантинні вимоги: чоловіки зайшли до тролейбуса без масок, а водій зробив їм зауваження...  

З ножем на водія тролейбуса напали у Вінниці двоє пасажирів. Сталося це ввечері 4 червня. Причина конфлікту - карантинні вимоги. Чоловіки зайшли до тролейбуса без масок, а водій зробив їм зауваження...  

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 19:00 до Управління поліції охорони надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих осіб "вчиняють хуліганські дії відносно водія тролейбусу та погрожують йому ножем".

Поки поліцейські прибули на місце події, нападники встигли втекти, але перед тим порізали ножем колесо тролейбуса.

"Отримавши від свідків опис нападників, працівники поліції відпрацювали прилеглі території та затримали зловмисників по вулиці Келецькій. Ними виявились місцеві жителі віком 40 та 43 роки. Для подальшого документування правопорушення на місце прибула слідчо-оперативна група Вінницького відділу поліції", - повідомляють у ГУНП.

Зрештою, наразі слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 с. 296 ККУ (хуліганство). Чоловікам загрожує до п’яти років обмеження волі.