У Вінниці двічі на день дезінфікуватимуть маршрутки

Новини Вінниці / У Вінниці двічі на день дезінфікуватимуть маршрутки

Від сьогодні, 5 березня, усі вінницькі маршрутки оброблятимуться розпилювачами зі спиртовмісними дезінфікуючими засобами двічі на день: вранці перед виїздом на маршрут і всередині дня. Про це повідомляють у міській раді

Від сьогодні, 5 березня, усі вінницькі маршрутки оброблятимуться розпилювачами зі спиртовмісними дезінфікуючими засобами двічі на день: вранці перед виїздом на маршрут і всередині дня. Про це повідомляють у міській раді.

Крім того, за словами директора міського департаменту охорони здоров’я Олександра Шиша, профілактичні заходи проводитимуться у школах та дитсадочках.

«Посилили роботу в школах та дитячих садках по використанню деззасобів, вологому прибиранню класів та місць загального користування, провітрюванню приміщень. Педагоги мають контролювати, щоб діти добре мили руки. Керівникам комунальних підприємств ми рекомендували частіше проводити вологе прибиранні із застосуванням деззасобів», - сказав О.Шиш.

Він також розповів, що Вінницька транспортна компанія уже проводить перед рейсом та після рейсу дезінфекцію в трамваях, тролейбусах та муніципальних автобусах - протирають поручні та підлогу салонів. В усіх Прозорих офісах встановлені антисептичні засоби для відвідувачів і персоналу.