У Вінниці домашній насильник з пістолетом намагався втекти, вистрибнувши з балкону

Новини Вінниці / У Вінниці домашній насильник з пістолетом намагався втекти, вистрибнувши з балкону

Прибувши на виклик про вчинення домашнього насильства, вінницькі правоохоронці затримали 39-річного містянина. Жертвами нетверезого вінничанина стали вагітна дружина та дитина.

Як повідомляють у Вінницькому райуправлінні, зловмисник намагався втекти від поліцейських, вистрибнувши з балкона першого поверху. Під час затримання у правопорушника вилучили пристрій для відстрілу гумових куль.

До поліції звернулась 37-річна вінничанка. Вона пояснила, що її чоловік повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння та вчиняє відносно неї та їх малолітньої дитини насильницькі дії. Також жінка повідомила, що у чоловіка може бути зброя.

Втеча зловмисника через балкон виявилася марною. Чоловіка наздогнали, пристрій для відстрілу гумових куль вилучили.

За вчинення домашнього насильства відносно жінки та дитини на домашнього кривдника складено два адміністративних протоколи відповідно до ст. 173-2 КУпАП та виписаний терміновий заборонний припис на вхід та перебування в місці проживання постраждалих осіб, будь-якого контактування з ними. Крім цього, правопорушника поставлено на превентивний облік осіб, які вчинили домашнє насильство.

Спецзасіб для відстрілу гумових куль, який затриманий зберігав з порушенням термінів його перереєстрації, вилучений, а дозвіл на його зберігання - анульований.