У Вінниці дітлахи зможуть опанувати дорослі професії

Новини Вінниці / У Вінниці дітлахи зможуть опанувати дорослі професії

У центральному парку Вінниці пройде щорічний розважально-пізнавальний захід"Місто професій", на якому малеча в ігровій формі зможе ознайомитись з десятками професій.  Цьогорічною "родзинкою" проекту є професії, які пов'язані з технологіями та наукою

У Центральному парку Вінниці пройде щорічний розважально-пізнавальний захід "Місто професій", на якому малеча в ігровій формі зможе ознайомитись з десятками професій. Цогорічною "родзинкою" проекту є професії, які пов’язані з технологіями та наукою

Як розповіли на сайті Вінницької міськради, 13 липня у Центральному міському парку відбудеться захід національного проєкту «Місто професій».  

Заступниця міського голови Галина Якубович зазначила:

 – Захід «Місто професій» буде традиційно проходити за підтримки міського голови та за ініціативи благодійного фонду «Місто професій». Ми хочемо донести вінничанам, в основному для малечі, інформацію про різні професії. Щоб хлопчики та дівчатка розуміли, хто саме щоденно надає їм послуги, де можна опанувати ту чи іншу професію. Фахівці ділитимуться своїм особистим досвідом.

Представниця проєкту «Місто професій» Тетяна Люлька розповіла, що  2018 року захід провели у 52 містах країни. Його відвідали понад 1 мільйон учасників.

Наразі у Вінниці, представлять не лише традиційні професійні локації, а й вперше презентують роботу взуттєвого майстра, ремонтника світлофорів та енергетика. Для малечі буде споруджено ціле містечко, де розкажуть та покажуть, як твориться електрика, акумулюється світло і розповсюджується струм.