У Вінниці дерево привалило «Жигуля», а на об’їзній постраждав Nissan (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці дерево привалило «Жигуля», а на об’їзній постраждав Nissan (ФОТО)

У Вінниці біля будинку №52 по вулиці Андрія Первозванного впало дерево й привалило автомобіль ВАЗ. Про це повідомляє МКП "УК "Житло-Гарант".

У Вінниці біля будинку №52 по вулиці Андрія Первозванного впало дерево й привалило автомобіль ВАЗ. Про це повідомляє МКП "УК "Житло-Гарант". Автомобіль було припарковано в неналежному місці.

«Наразі працівники МКП "УК "Житло-Гарант" та аварійно-диспетчерської служби роблять все можливе, щоб ліквідувати наслідки стихії і відновити рух», - йдеться у повідомленні керуючої компанії.

Крім того, на об’їзній дорозі близько 12-ї години дерево впало на автомобіль Nissan. На щастя, водій не постраждав, але машина зазнала пошкоджень, тому на місці події працює слідчо-оперативна група.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції області, зараз там організовано реверсний рух.   

Фото із соцмереж

Новини Вінниці / У Вінниці дерево привалило «Жигуля», а на об’їзній постраждав Nissan (ФОТО)   Новини Вінниці / У Вінниці дерево привалило «Жигуля», а на об’їзній постраждав Nissan (ФОТО)   Новини Вінниці / У Вінниці дерево привалило «Жигуля», а на об’їзній постраждав Nissan (ФОТО)
Сергій Маламура

5 лютого, 2020