У Вінниці департамент маркетингу і туризму очолить фахівець зі Львова

Новини Вінниці / У Вінниці департамент маркетингу і туризму очолить фахівець зі Львова

З 2 січня 2019 року розпочне свою діяльність новий структурний підрозділ Вінницької міської ради – департамент маркетингу міста та туризму. Таке рішення було прийнято на сесії міської ради 30 листопада. Ймовірним очільником нової структури стане львів’янка Галина Малець.

З 2 січня 2019 року розпочне свою діяльність новий структурний підрозділ Вінницької міської ради – департамент маркетингу міста та туризму. Таке рішення було прийнято на сесії міської ради 30 листопада. Ймовірним очільником нової структури стане львів’янка Галина Малець.

Як зазначають у департаменті по справах ЗМІ та громадськості міськради, співробітники новоствореного органу працюватимуть над створення умов для всебічного розвитку туризму у Вінниці, просуванням бренду міста, збільшенням кількості туристів, у тому числі іноземних.

Серед завдань департаменту – сприяння підвищенню якості та розширенню асортименту послуг в індустрії гостинності, створення та покращення унікальної туристичної пропозиції міста. Також структура займатиметься розвитком внутрішнього і міжнародного туризму, туристичної та курортно-рекреаційної індустрії, провадження екскурсійної діяльності і розбудови матеріально-технічної бази туристичної сфери.

Власні джерела повідомлять, що департамент створювався по ініціативі нової радниці мера Вінниці Сергія Моргунова – Галини Малець. Вона є найбільш вірогідною кандидатурою на посаду директора департаменту.

Зазначимо, що у серпні 2018 року Галина Малець залишила посаду начальника управління туризму департаменту розвитку Львівської міськради та стала радником Вінницького міського голови. Саме Галину Михалівну вважають «правою рукою» Андрія Садового, якому вдалося зробити зі Львова не лише «культурну столицю», але й привабливе для туристів місто.

Г. Малець вже запевняє, що у Вінниці є чудовий потенціал. На новій посаді вона намагатиметься з найкращого боку презентувати місто.

«Я переконана, що Вінниця має усі можливості стати новим туристичним напрямком на карті України. Зараз активно працюємо над цим, зокрема у Львові. Адже Львів для нас великий ринок з яким потрібно працювати. Наша основна ціль - розповісти львів‘янам про туристичні можливості Подільського краю та запросити їх у наше місто», - зазначила нещодавно радниця міського голови Галина Малець «33 каналу».

Макс Мельник

5 грудня, 2018