У Вінниці день Державного Прапору відзначили урочистим підняттям стягу

Новини Вінниці / У Вінниці день Державного Прапору відзначили урочистим підняттям стягу

Сьогодні в день Державного Прапору України у Віннниці відбулись урочистості. На майдані Незалежності було піднято жовто-блакитний стяг. На церемонію завітали очільники міста та області. Піднімали прапор військові – підполковник Олег Климбовський та полковник Анатолій Таранюк.

Сьогодні в день Державного Прапору України  у Віннниці відбулись урочистості. На майдані Незалежності було піднято жовто-блакитний стяг. На церемонію завітали очільники області, міста, депутати. Піднімали прапор військові – підполковник Олег Климбовський та полковник Анатолій Таранюк.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької облради.

Олег Климбовський проходив службу у Збройних Силах України з 1987 по 2019 рік. У 2014-2015 роках захищав незалежність та територіальну цілісність батьківщини на території Донецької та Луганської областей. Нагороджений Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та іншими відомчими відзнаками.

Анатолій Таранюк начальник артилерії першої окремої танкової бригади, полковник запасу проходив службу у Збройних Силах України з 1991 по 2018 рік. Захищав незалежність нашої держави на сході України з червня 2014 року. Брав участь в бойових діях в Луганському аеропорту, в районі населених пунктів Луганськ, Металіст, Щастя,  Станиця Луганська, Мар’інка, Попасна. Нагороджений відзнаками Міністра оборони України «За військову доблесть» та іншими відомчими відзнаками.

Зазначимо, що під час підняття Гімн України виконував духовий оркестр Центру Військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України «Крила України».

Новини Вінниці / У Вінниці день Державного Прапору відзначили урочистим підняттям стягу Новини Вінниці / У Вінниці день Державного Прапору відзначили урочистим підняттям стягу Новини Вінниці / У Вінниці день Державного Прапору відзначили урочистим підняттям стягу
Марина Карабай

23 серпня, 2020