У Вінниці, де нещодавно машина насмерть збила жінку, облаштований «острівець безпеки»

Новини Вінниці / У Вінниці, де нещодавно машина насмерть збила жінку, облаштований «острівець безпеки»

Трагедія, яка сталася у Вінниці 8 серпня у Вінниці на проспекті Коцюбинського, коли водій Volkswagen Caddy збив жінку та втік з місця ДТП, сколихнула місто. Завдяки таксисту, який наздогнав та заблокував авто порушника, чоловіка судитимуть. А на самому переході у музею письменника наразі зроблено «острівець безпеки».

Трагедія, яка сталася у Вінниці 8 серпня у Вінниці на проспекті Коцюбинського, коли водій Volkswagen Caddy збив жінку та втік з місця ДТП, сколихнула місто. Завдяки таксисту, який наздогнав та заблокував авто порушника, чоловіка судитимуть. А на самому переході біля музею письменника наразі зроблено череговий у Вінниці «острівець безпеки».

Нагадаємо, водій таксі Вадим Гріщенко, який став свідком ДТП, кинувся наздоганяти правопорушника та зупинив його, перекривши втікачу дорогу своїм автомобілем. За такий вчинок його нагороджено грамотою від поліції. На жаль, від отриманих травм 75-річна жінка загинула на місці події.

Пішохідний перехід біля зупинки громадського транспорту «Музей Коцюбинського» давно вважався небезпечним. Переходячи його, пішоходи ризикували. Наразі винайдено вихід із ситуації. Як повідомив у Facebook радник Вінницького міського голови Віктор Перлов, «острівець безпеки» мінімізує ризики.