У Вінниці чоловік жорстоко побив випадкових знайомих через відмову в інтимі

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік жорстоко побив випадкових знайомих через відмову в інтимі

На території однієї з міських лікарень чоловік познущався з двох жінок, яких випадково зустрів в альтанці, де ті переховувалися від дощу. Зловмисника згодом затримали. У Вінницькому міськсуді 20 вересня йому обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у нічний час. Мабуть, аби ще на когось не напав…

Як зазначають на сайті суду, чоловік підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 296 КК України (хуліганство).

З матеріалів клопотання стало відомо, що підозрюваний пізно ввечері знаходився біля однієї із лікарень міста, де побачив двох незнайомих йому жінок, які зайшли до альтанки поруч із закладом, щоб сховатись від дощу. Чоловік попрямував за ними.

Вони розмовляли на різні теми, а потім чоловік почав голосно висловлюватися брутальними словами та проявляти інтерес інтимного характеру до однієї із жінок. Після категоричної відмови «обраниці» вінничанин ударив жінку кулаком в обличчя, від чого та впала.

Коли жінка підвелась та сіла на підлогу альтанки, чоловік продовжив наносити численні удари по голові та тулубі обома руками і супроводжувати побиття лайкою. Жертва знущання почала просити подругу про поміч.

Подруга підібрала із землі пусту скляну пляшку та замахнулася на хулігана. Чоловік виявився спритнішим, він вихопив пляшку та ударив нею по голові подруги. А потім повернувся до побиття «обраниці». Жінки почали кликати на допомогу перехожих.

У суді не пояснюють, чим закінчилося побиття жінок, але підозрюваного затримали.

«При обранні запобіжного заходу слідчим суддею було враховано обґрунтованість пред’явленої підозри та наявність ризиків, які дають достатні підстави вважати, що підозрюваний може здійснювати дії, передбачені ч. 1 ст. 177 КПК України, а саме: переховуватися від органів досудового розслідування та/або суду; незаконно впливати на покази потерпілого та свідків; перешкоджати кримінальному провадженню іншим чином; вчинити інше кримінальне правопорушення.

За результатами повного та всебічного судового розгляду, заслухавши думки учасників процесу, дослідивши та проаналізувавши матеріали клопотання, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період з 21:00 по 07:00 строком на 60 днів», - вказують у суді.

 Наразі тривають слідчі дії. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Подібне він вчиняє не вперше.

Макс Мельник

21 вересня, 2021