У Вінниці чоловік викликав поліцейських, щоб «приборкати» дружину

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік викликав поліцейських, щоб «приборкати» дружину

У Вінниці чоловік вирішив «приборкати» дружину за допомогою поліції. Патрульні привели зловмисника до тями – і пояснили, хто в сім‘ї жертва, а хто агресор.

У Вінниці чоловік вирішив «приборкати» дружину за допомогою поліції. Патрульні привели містянина до тями – і пояснили, хто жертва, а хто агресор.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«Патрульним надійшов виклик про сімейну сварку на вулицю Писарєва. Інспектори прибули за вказаною адресою та зустрілись із заявником. Він розповів, що посварився зі своєю дружиною та вирішив викликати поліцію», - йдеться в інформації.

Інспектори поспілкувались з жінкою та з'ясували, що під час сварки чоловік почав погрожувати їй та вживати нецензурну лайку, коли дізнався, що вона хоче викликати поліцію, вирішив зробити це першим.

Під час розмови з поліцейськими заявник почав поводити себе неадекватно, всіляко намагаючись вчинити бійку зі своєю дружиною. На зауваження інспекторів чоловік не реагував і продовжував вживати нецензурну лайку у під'їзді будинку. Патрульні затримали хулігана.

Жінка повідомила, що їй стало зле від хвилювання, і поліцейські викликали їй швидку допомогу.

На 49-річного чоловіка патрульні склали протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та за ч.1 ст. 173-2 (Вчинення насильства в сім'ї) КУпАП.

 

Марина Карабай

13 серпня, 2020