У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)

У Вінниці працівники Муніципальної варти оштрафували вінничанина, який спалював різний непотріб і пластик утому числі прямо на березі, над водою.

У Вінниці працівники Муніципальної варти оштрафували містянина, який спалював різний непотріб і пластик на березі у районі П'ятничан. Як повідомили у пресслужбі "Муніципальна варта Вінниці", патрулюючи стан благоустрою прибережних смуг, інспектори помітили густий чорний дим.

Пришвартувавшись у районі П'ятничан, "муніципали" побачили невідомого, що спалював непотріб. Люди у формі налякали порушника, він зник.

Чоловік працював на господаря домоволодіння по вул. І. Богуна, й на його прохання палив сміття. Поспілкувавшись з "замовником" робіт, його робітник привіз повну тачку сміття й докинув її до величезної купи, яку він уже встиг наскладати на березі. Працівники "Муніципальної варти" намагалися пояснити, що так робити не можна.

Чоловік свою провину не визнав, та категорично не погодився з існуючими нормами (з Правилами благоустрою також). На особисте переконання, він нічого поганого не робив, викидаючи своє власне сміття на берег, цитуємо: "його я що маю на вулицю виносити?"... Ще поділився з інспекторами своїм незадоволенням, чому це сміття не можна спалювати?

Як сказав цей вінничанин:

"Раніше підпалив, воно згоріло швиденько і ніяких проблем".

Детальну фотофіксацію додаємо і повідомляємо, що інспектори "Муніципальної варти" склали на цього громадянина 2 протоколи про адміністративне правопорушення, один за спалювання, інший - за складування сміття на території загального користування.

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік спалював непотріб на березі водойми та здивувався, що це порушення (ФОТО)