У Вінниці чоловік розвів цілу плантацію конопель (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розвів цілу плантацію конопель (ФОТО)

У Вінниці, на території приватного домоволодіння, правоохоронці виявили посів конопель.  У будинку ж зберігались засушені рослини.

У Вінниці, на території приватного домоволодіння, правоохоронці виявили посів конопель. У будинку ж зберігались засушені рослини.

Як повідомили у пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, сьогодні, 11 вересня, під час огляду території домогосподарства жителя обласного центру правоохоронці виявили  кілька десятків  рослин конопель, а у будинку – висушені  нарковмісні рослини та марихуану. 

В ході перевірки оперативної інформації поліцейські з’ясували, що 37 – річний житель Вінниці займається вирощуванням конопель. У господарському приміщенні зловмисник сушив рослини та подрібнював .

Вилучені речові докази направлені на експертизу.

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбачені ч. 1 ст. 310 (незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення правопорушнику загрожує до 3-х років обмеження волі.

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розвів цілу плантацію конопель (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розвів цілу плантацію конопель (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розвів цілу плантацію конопель (ФОТО)