У Вінниці чоловік розбив голову, знепритомнівши у дворі (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розбив голову, знепритомнівши у дворі (ФОТО)

У Вінниці інспектори муніципальної варти надали допомогу чоловікові, який втративши свідомість розбив голову об асфальт. Чоловікові виклилкали швидку, але коли потерпілому стало краще, він від госпіталізації відмовився.

У Вінниці інспектори муніципальної варти надали допомогу чоловікові, який, втративши свідомість, розбив голову об асфальт. Чоловікові виклилкали швидку, але коли потерпілому стало краще, він від госпіталізації відмовився.

Як повідомили у пресслужбі "Муніципальної варти Вінниці", сьогодні, 11 вересня, інспектори контролювали благоустрій у місті, як, раптом, помітили у дворі будинку 16 А по вул. Ширшова чоловіка без свідомості. Оперативно оцінивши ситуацію, викликали швидку.

Виявилось, у чоловіка запаморочилася голова й він знепритомнів, падаючи розбив голову, що, у свою чергу, спричинило сильну кровотечу.

Лікарі, прибувши на виклик, надали потерпілому допомогу, йому стало краще й від госпіталізації чоловік відмовився.

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розбив голову, знепритомнівши у дворі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розбив голову, знепритомнівши у дворі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розбив голову, знепритомнівши у дворі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розбив голову, знепритомнівши у дворі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік розбив голову, знепритомнівши у дворі (ФОТО)
Ірина Заіковата

11 вересня, 2020