У Вінниці чоловік пограбував сусіда (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік пограбував сусіда (ФОТО)

У Вінниці поліцейські затримали чоловіка, який з квартири свого сусіда викрав гроші, коштовності, техніку, колекційні монети, медалі, ордени та інші цінні речі на суму близько 50 тисяч гривень.. За такий злочин затриманому загрожує до 6 років ув’язнення

У Вінниці поліцейські затримали чоловіка, який з квартири свого сусіда викрав гроші, коштовності, техніку, колекційні монети, медалі, ордени та інші цінні речі на суму близько 50 тисяч гривень. За такий злочин затриманому загрожує до 6 років ув’язнення.

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, 16 червня близько 12:00 надійшло звернення від 43-річноно вінничанина, який повідомив про вчинення крадіжки цінних речей з його квартири, розташованої на першому поверсі на вулиці П. Тичини. За словами заявника, вночі, коли його не було вдома, невідомий розбив вікно та потрапивши у його помешкання викрав гроші, коштовності та інші цінні раритетні речі.

Протягом кількох годин оперативники встановили та затримали особу, підозрювану у вчиненні цього злочину. Правопорушником виявися 27-річний вінничанин, сусід потерпілого. У 2016 році він був засуджений за вчинення 10 аналогічних злочинів. За Законом «Савченко» у 2019 році звільнений з місць позбавлення волі.

Викрадені у потерпілого речі, поліцейські вилучили у квартирі, де мешкає батько підозрюваного.

Свою вину затриманий не визнає. Від будь-яких пояснень відмовляється.

Підозрюваний затриманий у процесуальному порядку та поміщений в ізолятор тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За такий злочин передбачено до 6 років ув’язнення

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік пограбував сусіда (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік пограбував сусіда (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік пограбував сусіда (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік пограбував сусіда (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік пограбував сусіда (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік пограбував сусіда (ФОТО)
Ірина Заіковата

17 червня, 2020