У Вінниці чоловік перетворився на мумію: труп більше року лежав у квартирі (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік перетворився на мумію: труп більше року лежав у квартирі (ВІДЕО)

Висохлий труп чоловіка знайшли правоохоронці в квартирі однієї з вінницьких багатоповерхівок. Поліцію разом із комунальниками викликали сусіди покійного, коли сморід із квартири став уже нестерпним. ДО того ж, у квартирі потрібно було конче перевірити труби перед початком опалювального сезону. Скільки тіло пролежали в помешканні, наразі експертам сказати важко: можливо близько року або й більше...

Висохлий труп чоловіка знайшли правоохоронці в квартирі однієї з вінницьких багатоповерхівок. Поліцію разом із комунальниками викликали сусіди покійного, коли сморід із квартири став уже нестерпним. До того ж, у квартирі конче потрібно було перевірити труби перед початком опалювального сезону. Скільки тіло пролежало в помешканні, наразі експертам сказати важко: можливо близько року або й більше...

Сусіди ж чомусь не помітили зникнення пенсіонера, який, кажуть, жив самотньо та полюбляв зносити в квартиру різний хлам. Тому й на запах спочатку не звернули особливої уваги. 

«Мумія» чоловіка лежала на ліжку – просто серед непотребу.

«Були скарги, зникла людина, протягом року не бачили, неприємний запах із квартири. Зараз опалювальний сезон. Довелося викликати поліцію, щоби відкрити доступ до квартири», - пояснив у коментарі ТСН майстер ЖЕКу Сергій Раїшний.

Сусіди розповідають, що зник Володимир Гладкий ще минулого року. Вони думали, що пенсіонер подався до будинку пристарілих.

У поліції зазначають, що і балкон, і двері квартири бути зачиненими. А підстав говорити про вбивство чоловіка немає.

«Швидше за все, помер він своєю смертю, але ми чекаємо висновків судової експертизи», - каже речниця поліції Вінниччини Анна Олійник.

Що ж до квартири, то оскільки вона залишилась неприватизованою, то має перейти у комунальну власність міста.

Відео ТСН

Сергій Маламура

28 вересня, 2019