У Вінниці чоловік найнявся робити в квартирі ремонт, а потім вирішив її пограбувати. Патрульні впіймали злодія "на гарячому"

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік найнявся робити в квартирі ремонт, а потім вирішив її пограбувати. Патрульні впіймали злодія "на гарячому"

У Вінниці в ніч на 19 серпня патрульні "на гарячому" затримали двох грабіжників. Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області, близько 3-ї години ночі, надійшов виклик на вулицю Лялі Ратушної. Правоохоронцям повідомили, що двоє чоловіків намагаються проникнути до чужого житла.

У Вінниці в ніч на 19 серпня патрульні "на гарячому" затримали двох грабіжників. Як повідомляють у пресслужбі патрульної поліції Вінницької області, близько 3-ої години ночі, надійшов виклик на вулицю Лялі Ратушної. Правоохоронцям повідомили, що двоє чоловіків намагаються проникнути до чужого житла.

Коли інспектори прибули за адресою, побачили, що там розбите вікно квартири на першому поверсі. Під вікном стояв чоловік, а біля нього на землі лежав загорнутий в ковдру телевізор. Чоловіка патрульні одразу ж затримали, він "здав" свого подільника, який у той момент якраз "господарював" у квартирі.

"На допомогу прибуло ще два екіпажі патрульних, які встановили власницю помешкання, викликали її та слідчо-оперативну групу на місце події. Патрульні разом із слідчо-оперативною групою і ротою поліції особливого призначення увійшли до будинку та затримали іншого чоловіка, який проник до житла. Ним виявився 26-річний вінничанин. Виявилось, що декількома днями раніше правопорушник робив у цій квартирі ремонт", - йдеться у повідомленні пресслужби патрульної поліції.

Нині обставини справи встановлюють слідчі.

Сергій Маламура

20 серпня, 2020