У Вінниці чоловік мив авто біля Бугу і зливав бруд у річку (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік мив авто біля Бугу і зливав бруд у річку (ФОТО)

Поки вінницькі школярі святкували свято першого дзвоника, працівники муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення на вінничанина, який вирішив помити своє авто на ПЗС р. П.Буг.

Поки вінницькі школярі відзначали свято першого дзвоника, працівники муніципальної варти склали протокол про адміністративне правопорушення на вінничанина, який вирішив помити своє авто на березі Південного Бугу.

Як повідомили у пресслужбі Муніципальної варти Вінниці, 1 вересня близько 10:40 год. камери відеоспостереження зафіксували миття автомобіля біля Київського мосту ( р-н Бригантина).

Вже близько 11:10 оперативно було встановлено, що на ПЗС р. П.Буг за вищевказаною адресою власник червоної Mazda, порибаливши, вирішив помити своє авто.

За такі дії інспектори Муніципальної варти склали на цього громадянина протокол про адміністративне правопорушення. Тепер це миття може коштувати порушнику від 340 до 1360 грн.

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік мив авто біля Бугу і зливав бруд у річку (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці чоловік мив авто біля Бугу і зливав бруд у річку (ФОТО)