У Вінниці чоловік, якого розшукувала поліція, викликав патрульних для розв‘язання конфлікту на СТО

Новини Вінниці / У Вінниці чоловік, якого розшукувала поліція, викликав патрульних для розв‘язання конфлікту на СТО

 У Вінниці патрульні отримали виклик про вчинення шахрайських дій на станції технічного обслуговування на вулиці Чехова. Заявник, що був на місці події, розповів про конфліктну ситуацію, яка трапилась між ним та працівниками СТО. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин шахрайства

 У Вінниці патрульні отримали виклик про вчинення шахрайських дій на станції технічного обслуговування на вулиці Чехова. Заявник, що був на місці події, розповів про конфліктну ситуацію, яка трапилась між ним та працівниками СТО. Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин шахрайства. 

Про це йдеться на спільноти Патрульна поліція Вінницької області у Facebook.

«Перевірячю всіх учасників події по базі даних, правоохоронці з'ясували, що заявник перебуває в розшуку вінницькою поліцією за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою) та ч. 1 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку, що призвело до витоку, втрати, підробки, блокування інформації, спотворення процесу обробки інформації або до порушення встановленого порядку її маршрутизації) ККУ», - йдеться в інформації.

З огляду на ситуацію, чоловік не знав, що знаходиться в розшуку.

 

Марина Карабай

29 грудня, 2020