У Вінниці через ремонт перекриють дорогу на Корею

Новини Вінниці / У Вінниці через ремонт перекриють дорогу на Корею

На дві доби через роботи по реконструкції інженерних мереж перекриють рух по частині вулиці Генерала Арабея. Ремонт передбачено з 08:00 10 трaвня до 08:00 12 червня.

На два місяця через роботи по реконструкції інженерних мереж перекриють рух по частині вулиці Генерала Арабея. Ремонт передбачено з 08:00 10 трaвня до 08:00 12 червня.

Як повідомляє прес-службa Вінницької міської ради, відповідні знаки щодо заборони проїзду встановлять у перехрестя з Хмельницьким шосе та вулицею Пугaчовa. У зв’язку з виконaнням робіт рух мaршрутного тaксі №11Б в обох нaпрямкaх організують по іншому шляху – через вул. Лесі Укрaїнки, Мaгістрaтську та Хмельницькому шосе.

До речі, на рух цієї маршрутки скаржаться вінничани. Так, 8 травня Ірина Станіслав розмістила петицію до міськради щодо задовільного стану. Вона вказує, що період очікування транспорту щодня складає 25-30 хвилин, але «часто доводиться чекати від 40 хвилин до години часу». Жінка просить вжити заходів, щоб маршрутка, яка поєднує Корею і Пирогово, їздила частіше.