У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)

У Вінниці під час перевірки всіх об’єктів теплоспоживання на готовність до опалювального періоду, працівниками «Вінницяміськтеплоенерго» було виявлено витоки у внутрішньобудинковій  системі. Через що декілька будинків потрапили під відключення послуги з централізованого гарячого водопостачання.

У Вінниці під час перевірки всіх об’єктів теплоспоживання на готовність до опалювального періоду працівниками «Вінницяміськтеплоенерго» було виявлено витоки у внутрішньобудинковій системі. Через це декілька будинків потрапили під відключення послуги з централізованого гарячого водопостачання.

Як повідомили у прес-службі КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго», крім виконання робіт відповідно до комплексного плану по ремонту та реконструкції обладнання теплопостачального комплексу, робітники підприємства проводять обстеження будинків на витоки у внутрішньобудинкових мережах.

Тобто, якщо витоки є, і вони постійного характеру, підприємство має повне право призупинити подачу послуги на такі будинки до того часу, доки управляюча компанія, з якою укладають договори мешканці, не виконає всі необхідні роботи з ліквідації даних аварійних ситуацій.

Через дану знахідку, подачу послуги з централізованого гарячого водопостачання вже призупинено у 8 будинках Вінниці, за такими адресами:

вул. Київська, 50,

вул. Пирогова, 73А,

вул. Антонова, 20,46,58,

вул. Короленка, 31 (УК «Замостя»),

вул. Шмідта, 36 (УК «Замостя»).

вул. Магістратська, 54

Усі управляючі компанії, які обслуговують вищезазначені будинки, отримали приписи на підпис стосовно виконання робіт.

Також послугу призупиняли за адресами вул. Баженова, 16, проїзд Станіславського, 2А, вул. Київська, 146. Після цього управляючі компанії виконали всі роботи і послугу на будинок теплопостачальне підприємство відновило.

Для довідки щодо підготовки будинків до опалювального періоду. Підприємство щоденно здійснює перевірку будинків. За три літніх місяці вже видано понад 956 нових і повторних приписів управляючим компаніям та головам ОСББ на усунення недоліків у внутрішньобудинкових системах (це крім тих будинків, які відключені від послуги з централізованого гарячого водопостачання із-за витоків).

Станом на 3 вересня жоден із будинків отримав акт готовності до наступного опалювального періоду.

Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці через прорив від гарячого водопостачання відключать декілька будинків (ФОТО)
Ірина Заіковата

3 вересня, 2019