У Вінниці через ДТП Lexus в'їхав у світлофор

Новини Вінниці / У Вінниці через ДТП Lexus в'їхав у світлофор

Ускладнення погодних умов призводить до ушкодження не лише автівок. Так, внаслідок однієї ДТП у Вінниці постраждав навіть світлофор. Його «нахилив» Lexus…

Про це повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

ДТП сталась вдень 21 листопада на перехресті вулиць Довженка та Брацлавська.

«Автомобіль Ford під час виїзду на нерегульоване перехрестя не надав переваги в русі та зіткнувся з автомобілем Lexus, що їхав головною дорогою. В результаті інерційного руху Lexus в'їхав у світлофор», - йдеться у повідомленні.

Під час ДТП, на щастя, ніхто не постраждав. На 33-річного водія автомобіля Ford патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

«Нашу область засніжило три дні тому. За цей час на території обслуговування вінницьких патрульних зареєстровано 53 ДТП. Це м. Вінниця і дві траси міжнародного значення — М-30 і М-21. В 19-х випадках інспектори склали протоколи за ст. 124 КУпАП. В усіх інших випадках водії обійшлись без допомоги поліції. Зареєстровано також 1 ДТП з постраждалими», - зазначають у патрульній поліції.

Тому інспектори звертаються до водіїв з проханням дотримуватись правил дорожнього руху, особливо в несприятливих погодних умовах, не перевищувати швидкості, дотримуватись безпечної дистанції, бути уважними та обережними!

Новини Вінниці / У Вінниці через ДТП Lexus в'їхав у світлофорНовини Вінниці / У Вінниці через ДТП Lexus в'їхав у світлофорНовини Вінниці / У Вінниці через ДТП Lexus в'їхав у світлофор
Макс Мельник

22 листопада, 2022